Az I. Béla Gimnázium hivatalos diákújságjának weboldala

BÉLAP Online

Kellemes nyarat kívván az I. Béla Sajtóosztály!
2016\06\29 komment

Júliusban online olvasható a Bélap idei 2.száma!

Mint ahogyan azt előzetesen bejelentettük, júliusban nyári szünetre megy az I. Béla Sajtóosztály. A szünet előtt azonban egy aprósággal kedveskedünk olvasóinknak.

Tovább olvasom
Címkék: 2015/2016 bélap
2016\05\17 komment

Június végén jön a Bélap 3. száma

Vagy második, ez így bonyolult.

A tanév utolsó, de legütősebb Bélapját adja ki az I.Béla Sajtóosztály júniusban. 

Azt már megszokhattuk, hogy az I.Béla Gimnázium iskolaújsága folyamatos újítás alatt van. Csapatunk az év végére hoz egy kis ízelítőt a jövő évi tartalomjegyzékekből. Ugyanis 2016/2017-es tanévben sokkal több újdonságot kínálunk, mint eddigi éveinkben összesen. Ám a jövő még kitudja mit hoz, most lássuk miről olvashattok a Bélap 2. számában (az évfolyam 3.száma, azonban 0.számmal kezdtük az évet ;) :

ad_blp205.png

Tovább olvasom
2016\04\23 komment

Új kézben a Placc

Az idén egy éves születésnapját ünneplő Placc - Ifjúsági Közösségi Tér április 21-től az Új Nemzedék Központ fenntartásába került. A hely ünnepélyes (újra)megnyitóján jártunk.

 

Az Új Nemzedékkel szinte minden fesztiválon, ifjúsági programon találkozhattatok már, sőt iskolánk a szervezet bázisiskolája is volt.

Történt, hogy a három éve létrehozott kontaktpontokat tavaly bezárták, mivel a korábbi projekt időtartama lejárt. Így 2016-ban az Új nemzedék az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 – „Komplex ifjúsági fejlesztések – új nemzedék újratöltve” című uniós projekt keretein belül közösségi tereket hozott létre az ország több pontján. 

dsc03625.jpg

Tovább olvasom
Címkék: hir szavazas placc
2016\04\21 komment

Az Európai Bizottság vendégei

Az Európai Unió magyarországi központját látogatta meg a 10.C osztály

Április 20-án látogatta meg a 10. C osztály a fővárosi Európai Unió Házát. Egynapos kirándulásukat Budapestre az Európai Bizottság "FEDEZD FEL EURÓPÁT! - Kutass! Filmezz! Utazz!" című pályázatának keretén belül nyerték meg.

Az erős közösségi szelleméről híres osztály novemberben talált rá a pályázatra. Feladatuk egy 2 perces videó elkészítése volt, melyben megmutatkozik egy helyi, uniós forrásból létrejött fejlesztés. A csapat a szekszárdi Béla király tér környékét választotta.

Tovább olvasom

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu